Maavärin ja tuumakatastroof ja ja ja… ehk vulkaan?

Ma vaatasin, et esimest korda on mu blogi külastajate hulk massiliselt tõusnud hooooolimata sellest, et ma mitte midagi ei kirjuta.
Aga ma olen tegelikult kirjutanud küll. Eesti meedia uus staar Maavärina-Maarja on andnud paanikakommentaari Äripäevas, avaldanud arvamuslookese Maalehes. Selle kommentaarid, muide, on naljanumber. Mulle meeldib eriti kõige esimene, aga üleüldiselt ema vastus “ha-haa, vaprad eestlased kaitsevad jaapanlasi rumala blondiini eest” on hea kokkuvõte.
Siis olen kirjutanud veel siia veebipäevikusse ja täna ilmub Ekspressis ka artikkel, ma ei tea, kas ka netiversiooni see tuleb.
Nii et Maavärina-Maarja pajatab ja pajatab ja muudkui lüpsab ühest-samast sündmusest lugusid. Nii et muidugi pole ma ühegi kirjatükiga kuidagi rahul (Ekspressi asi pole ka minu kirja pandud, ma ei jaksanud).
Neid asju kirjutades tegelikult tunne, et mul on sees hoopis üks teine ja suurem lugu, mida ma, vähemalt praegu veel, rääkida ei taha.
Ja kes eeldaks tippvormi inimeselt, kes igapäev vastikuid maavärinaid üle peab elama – unepealt või enne und, vanni astudes, vannist välja astudes, üleval või all korrusel, trepipeal… Barutogi pani plehku ju.
Ja kuigi lõpuks harjud ideega, et alati võib uus maavärin tulla ja et see arvatavasti pole hiigelsuur, aga kui maavärin tuleb, siis hirm on (vähemalt minul, ma ei tea kuidas on teistega, kangelasinimestega) alati sama suur. Nimetage neid tühipaljasteks “järeltõugeteks” – tegemist on ikka päris korraliku rea ehedate maavärinatega.
Aga teine meediastaar Maavärina-Liisa kirjutab ja kajastab asju oma blogis hästi – kui keegi tahab mitte-paanika juttu lugeda.

4 thoughts on “Maavärin ja tuumakatastroof ja ja ja… ehk vulkaan?

  1. aitäh selle meloni-blogi lingi eest, on l6puks koht kus silma peal hoida, nr 2 ERR voo järel…ma ei suuda ära imestada Baruto vastutustundetust, kes siis veel peaks Jaapani kaootiliselt triivivaid saarekesi paigal hoidma, kui massiivsed sumokad lahkuvad?lähen toon postkastist ekspressi.

    Like

  2. ah, need kommentaarid seal (ma vaatasin)… saada nad p#¤%&/se! :)Kui eestlased viitsiksid endale mingi püsiva hobi võtta, oleksime vihaste alade, nagu poksimise maailmameistrid 😀

    Like

  3. … ekspressi topeltkülg on suurepärane, kirsiks su ja Sho pilt!ja muidu ka head tunnestuslikku külge pakkuv lugu (professorite ajaveetmismeetod 🙂

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s