tujiko noriko

Minu lemmik jaapani-muusik on endiselt Tujiko Noriko. Kadi tutvustas teda mulle aastaid tagasi, enne, kui me Jaapani asja õppima asusime ja siiani.
Võrdlemisi hiljuti Maria oma blogis linkis ja siis mul tuli ta üle tüki aja meelde. Suurt osa minu tema lemmikutest youtube’is ei ripugi, aga on näiteks “Tokyo“, mis on väga lemmik (ja mida ma aastaid tagasi hästi kõvasti Rakvere kodus kuulasin ja ajasin kodused maniakiks, sest see on ikka natuke maniakk lugu). Tujiko Noriko lood on pea kõik tegelikult Tokyo-lood.
On veel “Tablet of Memori“, mida olen viimasel ajal palju kuulanud ja on “No Error in my Memory“, mis on ägenz. Ja on “26th floor“, mis on nunnu ja on “Fly Variation“, mis on nagu ohhh.
Aga on veel igasugust…

3 thoughts on “tujiko noriko

  1. Oh, mul on ta haruldasemaid plaate ka, ma panen need üles sulle kuskile 🙂 Igatsen meeletult, muidugimõista, ja olen mõtetes alati sinuga. kaas TSU(eksju???)jiko fanaat (arvuti – arvut, fanaatik – fanaat, ehk eriti haardkoor)

    Like

  2. Jee, Kadi, jee 🙂 Ma ka igatsen ja mõtlen Su pääle. Aga TSU, jah. TU pole ka vale, see on mingi jaapanlaste enda välja mõeldud väärakas(aga mitte vale!) romaniseering, nii et ta chi tsu te to muutub ta ti tu te to-ks.Tujiko Noriko kirjutatakse TUga ju pea alati…

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s