elvised

Joonas saatis mulle loo “Nothing to worry about“. Lisaks on video ka äge. Kes neid mehi veel vaadata tahab, tulge mulle külla, ma näitan.
Ja siis olen viimasel ajal kuulanud Modest Mouse’i lugusid “World at large” ja “Float on”. Üldse, see album on hea.
Aga muidu mul on vaja igasuguseid asju teha. Vabandust, et ma üldse ei kirjuta.

4 thoughts on “elvised

  1. Jah, toesti veider, et need tyybid selles videos on.Maarja, palju onne abieluranda soudmisel:)! Loodetavasti laheb koik libedalt! Niipalju kui ma korvalt vaadanud olen (kahes pulmas kylalisena), siis Jaapanis kyll pulma korraldada ei tahaks… ja ise pruut olla ka mitte. See on ikka igavene kammajjjaa Tiina

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s