jaapanisse

Finnairil on kampaania. Jaapanisse 10 000 krooni. Just nimelt – krooni! Sest mõned on veel lahked ja mõtlevad minusuguste eurovärdjate peale ka.
Kes aru ei saanud, siis Jaapanisse saab 639 euroga. Ma ootan!
Talvel, kui Eestis käisin, siis ostsin kioskist bussipileti. Aga kõigepealt küsisin, et mitu krooni, siis ütlesin jeeni ja siis lõpuks ütlesin euro. Mul oli väga piinlik. Umbes nagu siis, kui ma kunagi Peterburi lennujaama taksomaffiaga jaapani keeles püüdsin rääkida.

3 thoughts on “jaapanisse

  1. oh, 10 000 krooni on nagu tuulde kusta! :Dtegelt ei ole. mõnele on, samas…inimesed on erinevad. inimsaatused on erinevad.rahakotid on erinevad. täna tegin SUURE väljamineku ja ostsin kaks raamatut 2,92 euro eest.olin nii elevil! :Dsee oli vajalik väljaminek, vaigistasin muretsevat finantsgeeniust endas, kes peab silmas korteriüüri kokku kraapimist.muidu on tore, et Jaapanisse nii odavalt lennata saab. taevas (seesütlev)!tead, mis mulle Su bloogide juures meeldib? need on alati teadlikult ajalikud – kell on igakord nähtaval kohal.loen nüüd oma vajalikke odavaid raamatuid.pai!

    Like

  2. jep, 10 tuhat pole odav. Võib-olla pisut odavam kui tavapärane. Aga ma lootsin, et kui palju hüüdlauseid ja käskivat kõnetooni kasutan, ostab keegi hirmust pileti ära 🙂

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s