alukanäppaja

Mul viskas kopsu üle maksa. Kahtlustasin juba enne, et keegi käib mu aluspükse varastamas, aga nüüd olen selles veendunud.
Kahed alukad kadusid täna ära. Ma tean, ma riputasin nad sinna. Ma panin nad ülejäänud pesu vahele peitu, et i g a k s j u h u k s vältida aluka-armastajate tähelepanu.
Ja ta, saadanas, oli Shyo t-särgid kahte lehte lükanud ja alukad kaasa viinud. Rinnahoidja jättis alles.
Me nüüd mõtleme, mis meetmeid rakendada. Igatahes kirjutasin kurja sildi:
ANNA MU ALUKATE RAHA TAGASi!
Ja siis üks kaheksajalaks sõimav sõna.
Panen paar fantoom-alukat rippuma järgmine kord (mul ühed sellised vedelesid sahtlis, mis ära viskamist vajavad) ja kui järgmine kord trussikupervo Shyo särkide vahelt alukate poole teed teeb, tabab teda silt: SA IDIOOT-MOLLUSK.
See on parim rünnak, ma arvan.
Mul tõesti pole suurt midagi selle vastu, kui kellelegi varastatud alukad rõõmu pakuvad. Ma arvan, et see tegevus tekitab vargale rohkem rõõmu kui mulle õõva. Aga ma ju ise ka kasutan neid igapäevaselt, mul läheb neid vaja. Ja ta võttis minu ilusa ja kalli Triumph’i pesu püksid! Minu ainsad alukad, mis rinnahoidjaga komplektis käivad! Mul on nende pärast kõige kurvem. Homme läheme Shyoga mulle uusi alukaid ostma. Enam ma neid rõdule ei riputa.

2 thoughts on “alukanäppaja

  1. Kuule, Maarja, mul on üks täiesti teemaväline küsimus. Kuidas seda nõiamöginat tehti, s.t. mida sinna sisse pidi panema? Mesi, aprikoosid, kreeka pähklid… ingver? sidrun? ???Tänulikult vastust oodates,Katariina

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s