2 thoughts on “täitsa

  1. uhh … sattusin üle hulga aja nii arvuti taha, et mul oli võimalust heli teha. Kuulasin siis kohe kõike…Aga no ma olen niii muusikandusevõhik. Mis kitarrrR?Heal juhul võin ma ette kujutada 3 ja poole peale midagi, mis äkki on elektrikitarr :oNüüd see ei anna mulle rahu, et ma ei teagi, mis ühte blogipidajat pilvepeale viib.Lugupidamisega,Teie Tähelepanelik Lugeja(MaarjaJ)

    Like

  2. Oo Maarja, mu lemmiklugeja :PTähelepanelikkus on voorus!Ma pean silmas seda kitarritininat, mis algab antud videos umbes täpselt 2:32 sekundil. Lihtne taust, aga annab nii palju. Tõstab pilve peale, nagu eelnevalt mainisin. Aga lugu tuleb piisavalt valjusti kuulata, onju. Ja headest kõlaritest. Aga muidu, millal Sa Jaapanisse tuled? 🙂

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s