robotifoto & olmefotod

Fotode laadimisega on alati igavene jama, aega ja närvi kulub jne, nii et iga kord, kui paar fotot olen üles riputanud, olen mõelnud, et seda ja seda ja seda ja seda tahaks ka näidata, aga ei viitsi, lihtsalt ei viitsi. Nüüd võtsin end kokku. Kõik see ulatub igaviku kaugusele, jõuludeni välja.

1. jaanuari varahommikul olime suurema seltskonnaga Tsukuba mäe otsas. Pildil ainult mina, muidugi.

Piparkoogimajauberik, mis me jõulu aegu Sho ja Dushyanthaga tegime. Tal on katusel ka kass, seda pole ainult näha praegu, ta on korstna taga. Pudel taustal oli kasutuses taignarullina, ei muuks. Oh ja udune lill paremal on jäänuk pulmapeo laualillest. Ja köögis toimetab Dushyantha.

Kiisu&kutsu piparkoogimaastikul.

Kiisu.

Asjad, mida me sööme: see on üks osa aastavahetuse järgsest lõunasöögist Sho sugulaste seltsis. Mina aitasin teha üht koma teist, muidex (xxx).

Asjad mida me vahel sööme. Minu tehtud! (India mõjutused, nagu näete.)

See kass oli täitsa lõpp. Ma käppisin pargikassi, sest et kirg füüsilise puudutuse järgi on haigushirmust suurem. Ta algul vahtis selles suunas ja eriti innustus siis, kui Sho käe oma kotti pistis. Aga kui kass aru sai, et käes pole mitte maiuspala, vaid fotokas, siis ta lihtsalt julmalt keeras külje. Nõu maani nõu footo.

Tibutantsurobotid. Vabandan, et pildisoovile nii hilja vastasin. Robothülge fotot ei ole korralikku ja nüüd Sho tõmbas tal naha üle kõrvade ja ta pole hetkel fotogeeniline. Aga loodan tulevikus ta jälle koju ja pildile saada.

4 thoughts on “robotifoto & olmefotod

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s