president

Ainult idioot tahab saada Ameerika presidendiks, tõesti. Peab olema lolli ambitsiooni. Sellist, mida targal inimesel ei ole.
Need lause-katked, mida telekast lastakse, mis presidendikandidaat Romney suust tulevad… No see ei ole intelligentse inimese jutt, ei ole. Ja siis ta ümber on kari lolle, kes naeravad ta naljade peale, kui ta Obamat oma sitaga loobib, ja elavad kaasa. Idiootide kunn. Ja-ja-ja-ja ta on mormoon! Mormooooooooooooon.
See on me kirsipuu täna.
Aga Obama on tark president, haruldus selline. Dylan Moran teeb head nalja. Et kui Obama valituks sai, siis kõik olid õnnelikud, viimaks ometi sümpaatne intelligentne inimene tähtsal positsioonil… Aga kui ta siis hakkas rääkima, et praegu on rasked ajad, võtame end kokku, oleme nüüd ratsionaalsed, töötame kõik koos selle ja selle nimel, siis rahvas vastu: No! YOU do it! You are Super-Jesus! See on hea klipp, kes näinud pole, siis siin

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s