pulmapildid

Ma olen senini häbenenud pulmapilte avalikult näidata, aga võtan end nüüd kokku ja riputan mõned üles. Ma tagantjärele mõtlen, et see on vist ikka päris eriline asi – abielluda pühamus jaapani traditsioonide kohaselt.  
Pildiseeria algab kohe minu eneseupitusega – valges ja värvilises.
Muide, käsi suu juurde tõsta on selles riides ülimalt keeruline.  
Nagu ülal näha võib, on neis rõivais liikumine raskendatud. Ja nagu näha, seisab paras hulk rahvast ja jõllitab välismaa pruuti. Mees vasakul näiteks. Suurem osa võõrastest jõllitajatest pole kaamerasilma mahtunud, aga neid oli, oi neid oli. 

Ma ei tea, kui palju on lugejaid, kes võiksid mäletada mu eelmise blogi nii umbes nelja aasta tagust sissekannet, kui kirjeldasin õhupallivõlurpoissi. Ta igatahes on alumisel pildil ja ta rääkis, kuidas ta eelneval ööl oli nuputanud, kuidas panna mikile ja minnile selga traditsioonilisi riideid. Seda, kuidas minnile valget pulmakleiti ja mikile pintsakut teha, teavad kõik õhupallimeistrid, aga vaat traditsioonilised riided…  Üldiselt pole ma väga mõistnud, et miks on vaja mingeid disney tegelasi või karukesi või asjakesi inimestele pulma, aga kuna tema ise oma kätega tegi, mitte ei soetanud poest, siis see on ju täitsa teine asi. 
See on sakevaat, mille kaane me (ema, vend, Sho ema, Sho isa, Sho ja mina) nuiaga katki virutasime. 

5 thoughts on “pulmapildid

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s