itaalia vs jaapan

Mis vahe on Itaalia ja Jaapani maavärinatel? Ma alles nüüd sain aru, et Itaalia laastav maavärin oli 5.8 magnituudi. Täna uudistes, et uus laastav – 5.1 magnituudi. 
Aga meil siin oli 5.2-magnituudine, oli vist reedel, ja enne seda nädala alguses ka 5.2 (see kajastus mu eelmises postituses) – ja kuigi loksus vastikult ja nõud klirisesid, siis ei mingeid hukkunuid ega vigastatuid, sest majad on täiesti teistmoodi kokku kruvitud. Ongi kruvitud, noh. 
Käisime nädalavahetusel korraks Tsukubas ja nii tore oli. Tsukuba on minu nostalgia kants. Käisime Dushil külas (ta täna kaitseb doktorikraadi), sõime India toitu, me nimetame seda kohta Hetti Mira’ks, sest see on kohe Hetti kunagise korteri vastas, ja hängisime üha täieneva seltskonnaga pargis frisbit loopides mingi kaks ja pool tundi ja siis sadasime veel ühele araabia roa peole sisse ja siis läksime koju.
Kõik on sellised tsillid inimesed, nädala sees hängivad laborites oma robotite kallal ja nädalavahetusel viskavad pargis frisbit ja võtavad muidu vabalt.  Pildil paar jaapanlast, süürialane, hindu, srilankalane, ameeriklane ja prantslane. Lihtsalt statistika mõttes… Pildilt puudusid eestlane ja iisraellane ja venetsueelalalalalane.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s