lugejad

Keegi loeb seda blogi Saksamaalt ja keegi Rootsist ja keegi vist Prantsusmaalt ja keegi USAst ja Eesti paikadest, kus ma ei tea kedagi, on lugejaid. Kes ometi. Tahaks hirmsasti teada. 
Mõnede riikide puhul võin aimata, et ahaa, K on Soomes ja S on Hollandis ja M on Inglismaal ja nii. 
K ütles ükskord, et peaks loosima mingi ägeda asja lugejate vahel välja, kui nad kommentaariumis endast märku annavad. Aga ma ei julge, sest äkki mitte keegi ei ole huvitatud. 
Mulle meeldib Flight Facilities “Crave You”.
Ja see lugu on tsill. Tokyos & Jaapanis filmitud.

28 thoughts on “lugejad

 1. Mina loen Taanist. Sattusin kunagi juhuslikult lugema ja kuna ise ka välismaal elan, siis on huvitav võrrelda 🙂

  Like

 2. Oo, nii tore! Kristeli sõber Kristel 😀 Maarja, ma ei tea enam järge pidada, kus Sa parasjagu oled 😀 Vanasti olid justkui Rootsis, nüüd viitavad Su FB fotod hoopis eksootilistele paikadele…amsgraduate'i blogi kiikan ka!Võib-olla peaks ikka mingi loosimise ette võtma.

  Like

 3. Mina loen Eestist.Olen kah abielus jaapanlasega.Sinu blogist jaapani elu kohta lugemine on justkui second opinion arvamuse saamine 🙂

  Like

 4. Oi, kui toree!! Mul on nüüd tunne, et pean rohkem (second) opinioneid kirjutama!Kas te kohtusite Jaapanis või Eestis? Mul on sõbranna Tiina, kes just Eestisse kolis, ka jaapanlasega abielus. Ma arvan, et ta ei ole vastu, kui temaga ühendust võtta tahaksid. Mitte et jaapanlasest mehe (või naise?) omamine tingimata kohustaks “omasugustega” kokku hoidma 😀 Aga kui huvitatud oled, anna märku. Siis oleks third opinion ka vahel 🙂

  Like

 5. Mina olen USA-s. Täitsa võõras inimene 🙂 Mu hea sõbranna elab Tokios (jaapanlasega abielus juba vist 8 aastat), aga temal blogi ei ole ja ta kirjutab ka harva. Ja kuna mind huvitab, kuidas näeb üks eestlane Jaapanit, siis loen Sinu blogi.Hästi natuke tean Sind tänu Su isa kommentaaridele, mida ta Epu blogisse kirjutas.

  Like

 6. Tere kallis Maarja,Mina, Silja, loen USA-s, New Yorgis. Nii armas on su tegemistest lugeda. No eks ma Tiinalt kuulen natuke ka, käisime viimati detsembris Rakveres.Kallistan ka!-Silja

  Like

 7. Hah, ma tean seda tunnet nii hästi, Maarja! Ma ka vahel nuputan, et kest ja kust ja miks. Mul just viskas Luxemburgi ja Leedu sel nädalal riikide nimistusse, kust klikid tulevad, ja ma olen suht nõutu. Nii et ära pahanda, kui ma su idee pihta panen ja samasuguse küsimärkidega postituse millalgi oma bloggi kirjutan. 🙂

  Like

 8. Kui sul mu meili pole, siis Tiina käest saad…no et kordineerida, kui New Yorgi plaane teed 🙂

  Like

 9. mina loen – loen, kui tuleb tahtmine hea teksti järele:) ja olen väga tänulik, et Sa kirjutad! Inga, Nõmmelt. Ja kui ma siit nõmmelt loen, siis hüüan Taavile üle toa – võta loe Maarja blogi ja natukese aja pärast kuulen, kuis ta mühistab omaette naerda 😉

  Like

 10. Ma olen ebaoriginaalne lugeja ja loen Sind Tallinnast, Mustamäelt veel pealekauba (aga ma kolin varsti vanalinna ja siis ma võin eriline olla!)Ebamäärased riikide nimed lugejate nimekirjas (Fiji ja Uganda, nätieks) võivad viidata ka lihtsalt paranoilisele lugejale, kes netti kasutab läbi proxy-serverite.

  Like

 11. Võimas!Alles nüüd miskipärast lugesin kõiki neid kommentaare sellele postitusele.Amsterdami Jordaanist 🙂

  Like

 12. Mul jäi see postitus avatuks kuni so blogiga ühele poole sain!Marian, suunal Rakvere >> EdinburghNaudin seda lugemist väga 🙂 Mul tuli nii palju mõtteid siin lugedes, et peaks sulle kirja kirjutama lausa 😛

  Like

 13. Appi-appi, aga kirjuta ometi! Muuseas, ma pidin sulle tegelikult kirjutama, et käisin 30ndal Moonakülas, nägin tänaval su ema, hüüdsin: Mariani ema! Ta pööras ümber, ma ütlesin, et ma olen klassiõde Maarja – ja sinna see jäi 😀 Ma ei tea, mis ta selle teadmisega nüüd peale oleks pidanud hakkama.

  Like

 14. Kirjutan!Hihhiii, ma oleks oma emme nägu näha tahtnud. Aga küll sa sind mäletab. Tõidki natuke põnevust ta ellu siis 😛

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s