prillid 4: nagu lasteaed

Alles mul oli nelikendtuhat klikki, aga nüüd on juba neligendüks. Üllatav populaaria. 
Uued prillid tekitavad teadmisjanu ja lubavad seda terve päeva rahuldada. Makatöös tuli kätte see kahetsusväärne hetk, kus mõtlesin, et miks ma pole sellega tegelenud iga päev vimased kaks aastat. See on ju huvitaaav – tähendab, huvitav on uurida teemasid, mis on seotud teemaga, mis on seotud teemaga, mis kaude on seotud teemaga, mis puutub makatöösse. 
Rõõmsalt tööga tiksuda pole aega vist enam antud, aga kiire kribamise vahele siiski tiksun ka. 
Täna kuulan seda lugu
Sõime India restoranis. Ostsime koju kohviube, head jahu, head müslit, head suhkrut. 
Otsustasin kvantiteeti vähendada ja kvaliteeti suurendada. 

Tegin saia. Mis nüüd tegin, aga. Meil on saiateomasin. Shol olid mingid punktid pangakaardil, mis tuli asjaks vahetada ja nii saime saiamasina. Paned vee ja jahu ja kõik vajaliku masinasse ja ta segab, kergitab ja küpsetab saia. 
Jaapanis on poe saiavalik närune. Muidugi, kui ühte õigesse pagariärisse minna, on palju head ja paremat, aga supermarketis on labased nisujahu+vesi=sai-saiad ja nii võttes on hea, kui saad ise teha saia – panna sisse täistera- ja/või rukkijahu ja jätta panemata ebavajalikke asju. 

Kell on juba kümme läbi ja et homme veel teadmisjanu kustutada, tasub vara ärgata ehk tuleb magama minna. 
Tänane ärkamine läks luhta. Me iga laupäev, muidu, oleme kell üheksa hommikul teleka ees, kohviveski käes ja vaatame “Shaun the Sheep‘i” Täna magasime sisse ja see rikkus sisuliselt kogu nädalavahetuse ära. 
Sho ümiseb multika teemalugu. Kui ta just parasjagu ei ümise seda prantsuskeelset lugu, mille taustal kassid plaksu löövad
Aeg-ajalt asetame käpa tasa teise laubale: bumm.
Keegi küsis Sholt, et noh, kuidas abielu on. Sho vastas, et nagu lapsemäng. 
Nagu lasteaed, tõepoolest. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s