viiner või luuser

Käisin Eestis ära. 
Täna jõudsin. Lennukis magada ei saa, täitsa piin. Magasin koduteel bussis ja kodus ka. Nüüd on ilge uim olla. Asjad vajavad veel oma kohale asetamist. Sho läheb homme vist Saksamaale. Ise tuli laupäeval Eestist. 
Ilm on sama ilus kui Eestis, aga edaspidi hakkab palavus ja niiskus märatsema niikuinii.
Olin sitt sõber ja mõnest kohtumislubadusest ei pidanud kinni, sest no ei olnud võimalik, vaid tuli tegeleda nende ja teiste tüütustega. Katsusin sõpru koondada kambakesi ühte aega ja ühte punkti, et põguski kohtumine õnnestuks.
Aga augustis tagasi Eestisse ja siis on sõbrad essa, ülejäänu tessa. Selline on plaan. (Muuseas, asjad tüürivad selles suunas, et raamat avaldatakse ka augustis. Mis oleks hää, sest siis ma olen ju ka seal ja nii.) 
Maka kaitsesin ää ja hästi läks, ainult et see kohutav hirm, masendus ja enesepiitsutus, mis kaitsmisele eelnevatel tundidel mind üleni valdas… Poleks Sho või keegi teine kontrollisik mu juures viibinud, oleksin lihtsalt otsa ümber keeranud, täistunnibussiga Tallinna ja lennukiga Naritasse sõitnud ja kooli kus seda ja teist jätnud. 
Kraad ei kaalu seda üles, tegelt. Tavaliselt öeldakse, et kaalub, aga… aga see on mu isiklik tragöödia. Ootamist on väärt ainult see selge kontrast õnnetuse ja õnne vahel, mida maka-kaitsmine poolitab. Aga õnnetu ja seejärel õnnelik võib olla ka ilma magistrantuuri astumata. 
Igatahes: 8 aastat, 4 ülikooli. Olen ma luuser või olen viiner?
Ma tuletan meelde kõik need asjad, mida lubasin teha ja millest rõõmu tunda, kui see asi läbi on. Lubasin Shole näteks valmistada tööle kaasa lõunasöögikarbi, mille riisile teen vetikapurust südame kuju ja kirjutan sisse S&M (nagu Sho&Maarja, mitte sado&maso, aga jäägu see interpreteerida) nii et tal on piinlik seda teiste ees süüa.
Päris mõnus. 

4 thoughts on “viiner või luuser

  1. Oo, õnnitlused! Said lõpuks sellest jamast lahti :pJa mõni viiner tasuks selle peale kindlasti ära süüa 😉

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s