3 aastat abielu & survevoolikud

Meil on abielu registreerimisest 3 aastat ja kohtumisest 7 aastat.
Täna on kohting India restos. Jee, abielu on hea. 
Me järgmine tähistamine leiab aset 24. septembril, sest siis oli Eestis pulmapidu ja ülejärgmine 10. detsembril, sest siis oli Jaapanis. 
Eile õhtul käis Kadi külas. Vahtisime lõkkesse ja Kadi rääkis globaalsetest probleemidest, nagu vabaturumajanduse põrgutrall, samas, kui ma rääkisin lokaalsetest probleemidest, nagu mina ise ja mingi meetrise raadiusega ring mu ümber ehk.
Täna hommikul poole kümne paiku oli töövestlus. Läksin rongiga, sest ma lähen kõikjale rongiga, ja siis läbi vanalinna üle ammuse aja Ingressis. Ütleme nii, et oli peatusi, võitlusi ja äkilisi kursimuutusi  mu konarlikul töövestluse teekonnal. 
Sho on kullatükk, terve laupäev kulus meil uue valamualuse ehitamisele. (Ma olen kullatükk, kes tegi lakkimise eeltöö.) Nõks näiteks selles, et kui sul on kaks täpselt ühe pikkust valamujalga, siis võib juhtuda, et üks neist on liiga pikk ja teine liiga lühike. 
Ja siis tuleb need ebatasasele põrandale kohandada. Aga siis, kui oled päeva jooksul susserdanud liiga palju valamu survevoolikutega.. jaa, ma tean survevoolikuid, sest… lause korrektsest lõpust ette rutates, soetasime uued Bauhofi riiulist, mis oli sildistatud “survevoolikud”. 
Sest et meil oli päeva lõpuks juba kohe-kohe valamualus valmis saamas, kui survevoolik andis alla ja hakkas kuuma vett pritsima. Meie paanikas, appiappi, lõpuks leidsime, kust vesi kinni keerata. Siis hullasime pisut me köök-basseinis, enne kui sammud Bauhofi seadsime. 
No see on nali, eks. Aga suht lainetas.
Pühendasime ostlemisel väga palju tähelepanu survevooliku segisti poolsele otsale, jättes täiesti tähelepanuta asjaolu, et vooliku teised otsad on müügil suurusevariatsioonidega. Koju, segisti ühendatud – tubli, ainult natuke veel, õues juba pime…

No ja siis, et teine ots ei ühendu. Elukooli õppemaks?
Pühapäeva hommikul läks Sho uusi survevoolikuid tooma. Nüüd on ilus-ilus valamualus. 
Asi oleks efektsem, kui meil oleks mingeidki before/after pilte, aga meil on ainult vahepealne segadus ja seejärel after, nii et te peate mind uskuma, kui ütlen, et before oli lihtsalt kohutav. 

 Siin toimus värvimiskunst. Taustal on näha, et mul on ka kirjutuslaud. Mis iseenesest teeb mind juba töökaks ja kes teab before’i, näeb, et ruum on üpriski teistsugune nüüd.

 Ühtlasi raporteerin, et neid vinüüle ja raamatuid pole nurgas enam viltu vajumas. Ilusti koristasin kõik ära.

See on tulemus täna, praegu. Ühtlasi, räpane pann naudib kauni kraanikausi sülelust. 

Ja lõpetuseks, uh, ah, elu koeraga lihtsalt lisab õnneühikuid, pole parata.
Pildil on ka poole peaga mees, ärge pange tähele.

3 thoughts on “3 aastat abielu & survevoolikud

  1. Tuli tõesti ilus välja! Üldse on lahe see oma kodu loomine. Hea lugeda.Ma täheldan, et sa pikid on jutu sisse mitmeid natuke vabandava alatooniga märkuseid naise rolli täitmatajätmise kohta (viltuvajunud raamatud ja pesemata pann?). Kas see on mingi teema? 🙂

    Like

  2. Eks mul nende “koduperenaise ülesannete” teemal on pikki sisevõitlusi olnud, aga antud pann ja raamatud on täiesti sooülene häbi pilla-palla kodu avaliku esitlemise pärast :p

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s