shazam

Shazam on hea. Ainult, et ma tavaliselt huvitun, siis shazamin, siis unustan. Eelmise telefoni otsitud lood ongi kadunukesed, aga täna otsustasin praeguse telefoni lood üle vaadata.

Need lood olen korjanud kohvikutest ja kusagilt veel:

1. Ray Lamontagne “You Can Bring Me Flowers

2. Milky Chance “Sadnecessary

3. Amy LaVere

4. Bitter:Sweet

2 thoughts on “shazam

  1. “Mulle meeldib kõige rohkem ühe tuttava suust kuuldud lugu lolliks läinud jaapanlasest, kes suvekodu väravas autost välja ronides tormas pärast hetkelist tardumist huilates, käed pea kohal, ringiratast mööda vanaema niitmata õunapuuaeda, nagu oleks teda tabanud mõni isevärki terviserike. ” — Sho????

    Like

  2. 😀 Oled juba teine, kes mulle seda lõiku tsiteerib. Sho pole minu teada veel lolliks läinud, aga kes teab, võib-olla öösiti, kui ma magan, hiilib ta vargsi uksest välja ja huilgab ringiratast mööda me õunapuuaeda…

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s