tegingi esimese

Me salvestasime täna Monicaga oma esimese podcasti! Nüüd pean ainult õppima lõikama ja kleepima ja siis päris pika materjali lühemaks kärpima ja… Põnev.
Praegu on mul mõte ainult sellel.
Tahaks hakata juba kokku lõikama, aga ma isegi ei oska ja ma ei tea, mida teha vahepausidega. Tavaliselt mängib vahepeal mingi muusika, aga… autoriõigused? Kust ma oma vahemuusika peaks saama?
Nii raske on, kui sul on üks asi, mida sa tahad teha, aga siis mitu asja, mida peab tegama ja see üks asi on selline, mida ei pea kohe tegema ja teised asjad on, mida võiks kohe teha. Aga sa tahad seda üht asja kohe teha. 
Asjad, mida praegu tegema peaks, on pesemine ja siis magamine. 
Aga maitahaaaa. 
Tahan oma uut podcasti liffida. 
Mis juhtus?

4 thoughts on “tegingi esimese

  1. Ei saa eriti hästi aru, miks peaks podcastis huvitavat juttu muusikaga katkestama. Kui muusikakuulamisisu on, siis kuulaks juba mõnd mixi, mitte ei hakkaks jutusaadet kuulama. Tavaliselt kui mingit podcasti või järelkuulatavat jutupõhist saadet kuulan, siis n-ö kerin kõik need muusikalised vahepalad edasi, kui see vähegi võimalik on, ja see on igavesti tüütu. No siis muidugi teine lugu, kui saade on muusikateemaline, aga muuteemalises saates mõjuvad need muusikapausid nagu reklaamipaus TV-s. Ma muidugi teadvustan endale, et kõik inimesed ilmselgelt nii ei arva, aga lihtsalt see pidev katkestamine ja pausitamine on üks nähtus, mis mind väsitab ja millel ma ei näe väga pointi, kuna tänapäeval saab inimene ise pausinuppu vajutada, kui vaja “võileiba tegema minna”. Aga olgu öeldud, et sinu podcasti jutuosa ootan küll väga!

    Like

  2. Ma olen täitsa nõus sinuga. Mul endal sama tunne. Aga mul oleks vaja sellist 10-20 sekundilist asja, mis liigendaks. Muidu on mõnes kohas teemalt teisele üleminek veider.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s