kolmepeale taktimõõduga laulud

Ma olen täna nii väsinud ja laps just oksendas pool põrandat ja veerand seina täis, nii et panen siia ritta kõik laulud mu playlistis, mis on kolmepeale taktimõõduga. Mul on täpselt üks playlist, pealkiri on “lemmik” ja ma olen 2017. aasta algusest sinna järjest lihtsalt lisanud lugusid.

 1. Jack White, Love Is Blindness
 2. Ray LaMontagne, You Can Bring Me Flowers – ma ei tea, mis värk selle looga on, aga olen aastaid sõltuvuses. See hääl ja see kurbus ja mis kõik veel. Vahel mõtlen, et kui peaks valima ühe lemmiklaulu maailmas, siis kogu imelise muusika seas, mis maailmas on, valiksin selle laulu. Ise ka aru ei saa, miks täpselt.
 3. Agnes Obel, The Curse
 4. Beady Belle, Two-Faced
 5. Bedhead, Golden Brown
 6. Nashville sarjast Fade Into You
 7. Sophie Zelmani, Once
 8. Patrick Watson, Melody Noir
 9. Bob Dylan, Man in the Long Black Coat
 10. Yosi Horikawa, Bubbles
 11. Daniel Bedingfield, Man in the Long Black Coat
 12. Marissa Nadler, Mexican Summer
 13. Madjo, Where Did You Sleep Last Night
 14. Phoebe Bridgers, Nothing Else Matters
 15. Kate Bush, Army Dreamers

156 laulu algust kuulasin praegu, üks suur töö jälle tehtud, jessikas, süda rahul.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s