kontor

Netflix on nüüd valmis – seal on Friends ja seal on The Office. Esimest olen liiga palju vaadanud, teist pole aastaid näinud, nii et alustasin.

Pärast Kontorit on igasugu valusa nalja sarju tulnud. Mõtlesin, et ehk on see lihtsalt esimene paljude seas, aga nüüd üle vaadates… Kuldsed tegelased kokku kirjutatud ja no mis näitlejad, uskumatu – ja sajandi armastuslugu.

Nägin sarja esimest korda ehk 2006. aastal ja mäletan selgelt, et ma ei osanud piisavalt hästi inglise keelt, et dialooge päris välja kuulda. Kasutasin ingliskeelseid subtiitreid. Siis ka vist päris kõigest aru ei saanud.

Ja mäletan, et mul oli toimuvat koguaeg valus vaadata. Nii õudselt piinlik. 15 aastaga on mu huumorimeel kõvasti karastunud.

Õudsest rääkides – ma olen nüüd nii vana, et räägin pidevalt oma elust 10 aastat tagasi ja 20 aastat tagasi ja ise mõtlen, et see oli ju alles eile.

9 thoughts on “kontor

 1. Briti “Office’ist” jutt? See on kuld. Ma ei julge USA oma vaadata, sest brittide oma on nii südames. Meil koos mehega on “Office’i” jõulu-eri jõuluaegne traditsioon, vaatame ja nutame kahekesi 🙂

  Like

  1. Ei, USA omast räägin. Muidu olen alati briti originaalide meelt, aga sellega juhtus nii, et nägin USA oma esimesena ja pole seepärast briti oma vaadata suutnud 😀

   Like

   1. Hehee, näed siis! 🙂 Ma pean ikka võtma ja seda USA oma ka proovima vaadata. Minu jaoks on Rainn Wilson alati nii kriipi olnud (kuigi praegu guugeldasin ja vaatasin, et täitsa kobe halli habemega härra on tast sirgunud.)

    Liked by 1 person

   2. Ma olen USA oma ära vaadanud, briti oma vilksamisi ja mulje on selline, et USA versioon on südamlikum ja positiivsem. Mis ongi laias laastus vist USA komöödiale iseloomulik, kui briti omaga võrrelda. Mis on ka põhjuseks, miks USA komöödia näitab oma parimat külge, kui ta tahab ühtlasi olla tõsine või satiiriline – siis ei lähe see positiivsus lapsikuks kätte ära. Brittide käes võiks sellistel teemadel juba liiga masendavaks minna.

    Like

   3. Just-just, USA versioon on juba nii valus vaatamine mingis mõttes, et kui sealt positiivne südamlikkus maha võtta, on juba liiga valus.

    Olen mitu korda alustanud briti versiooni vaatamist, aga USA oma on liiga südames juba ja ei ole suutnud.

    Like

 2. Mulle meeldib ka just USA Office. Kuigi Briti jõuluosa oli ka lihtsalt täiesti nutmaajavalt ilus. USA omas on Jimi ja Pami lugu ka väga kena. Ühes hilisemas osas, kui neil on veidi halvasti omavahel, siis oli seda väga raske vaadata, elasin nii kaasa neile, et lausa halb hakkas.

  Liked by 1 person

  1. jaa, mul ka, see oli koht, kus ma oleks äärepealt napilt enne lõppu vaatamise katki jätnud. (üldse ei seedi sellist arusaamatuste ja mitterääkimise draamat, krimisarju olen kah katki jätnud, kui midagi taolist seal ette tuleb.)

   Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s