Taks

Eilsest hommikust alates olen suure elevusega mõelnud, millist laulu oma kõikide aegade TOP 10st täna esitleda. Ma tean, teil on suht suva neist lauludest üldse, aga mul endal nii põnev ja pingeline.

Mul on komme oma hetke lemmikut nädalate kaupa järjest kuulata ja siis edasi liikuda. Aga TOP 10 jaoks panin endale mängureegli: kandideerivad ainult sellised lood, mille puhul olen aastate jooksul rohkem kui ühe kuulamismaratoni ette võtnud.

Paar lugu sai kiiresti paika. Mitu lugu olid mulle endale suureks üllatuseks. Ja siis on hulk lugusid, milles ma pole veel päris kindel.

Üks, milles kindel olen ja mis ühtlasi mind üllatas, on Daughter – “Love”.

Siin üks live versioon ka.

See on nii kurb, et rebib hinge välja.

Mul pole kunagi olnud, et mu armastatu magab teisega, aga seda kuulates on selline tunne, nagu see oleks minu valu, millest ta laulab.

Laulu teine pool on nii võimas.

Aga muidu, käisin üle tüki aja juuksuris. See on alati pisut teraapiline kogemus. Ta lõikab mulle sellise soengu nagu tahab ja siis pärast korraks näitab peeglist tulemust.

Täna kogu lõikuse aja istus mul kaisus pisike taksikoer, kes aeg-ajalt tonksas oma niiske ninaga minu nina. Ta oleks täitsa magama jäänud, kui käärid ja föön nii põnevad poleks.

Ja homme… homme võetake mul kaks tarkusehammast suust.

Küllap õhtul tulen teile õudusjuttu rääkima. Äkki arst annab ka koera kaissu, kes teab.

6 thoughts on “Taks

 1. uh, ma peamiselt mäletan Daughterit loo “Youth” pärast, aga aitäh meenutamast 10 aasta tagust noorust 🙂

  Like

 2. Mina käisin eile tarkusehammast tõmbamas. Issand, kuidas ma marineerisin seal toolis omas higis, teadmata, mis saama hakkab. Metsik hirm. Aga siis oli niimoodi, et kogu pull võttis vast 25 min aega (tooli istmisest kuni sealt tõusmiseni – tõmbamine ise võttis paar sekundit). Ma ei tundnud üldse valu. Null. Nada. Loomulikult olin valmistunud, et kui tuimestuse mõju üle läheb, küll siis alles hakkab valutama, nii et on valutatud! Olin mentaalselt stardipakul, et nonii, kohe hakkab pihta, õige varsti on valu siin, ole valmis! Aga mitte midagi sellist ei juhtunud. Ma ei pidanud isegi valuvaigistit võtma, sest mitte mingit valu ei tulnud.

  Loodan südamest. et sul läheb sama kiirelt ja valutult.

  Liked by 1 person

   1. Mul endiselt null valu. Eile veel süstekohad andsid õrnalt tunda, täna ei oleks nagu mitte midagi olnudki. Mulle soovitas kirurgi hügienist. Ja no tõesti, kui ta nii töötabki, siis super töö. Mul ka seekord ainult ülemine, järgmisel korral võtame alumise ette. Sul tehti terve üks pool korraga?

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s