4 thoughts on “vaimustuses

 1. Astronoomia, astroloogia, poteito, potaato 😁 Aga. On ikka imeline, millised inimesi olemas on. Ja muide see jõustavate asjade leidmine on äärmiselt huvitav nähtus, mõtlen viimastel aegadel sageli, et mis need kõik kellegi jaoks olla võivad. Taevasse vahtimine on ka mulle endale äärmiselt jõustav alati olnud 🙂

  Like

 2. Ma mõtlen, et see on ka nii, et sellised läbi telekoobi vaatamised ja poksitrennid ei tekita mitte igal elu ajahetkel ühtmoodi plahvatust. mõnel teisel eluhetkel see ei töötaks üldse, lihtsalt üks pilguheit või löök.
  Ühesõnaga, ma usun, et asjad töötavaks, siis need kaks asja peavad sattuma kokku sel ühel ja õigel hetkel. Teine küsimus on see, et kas nad siis lihtsalt satuvad? Ehk hoopis siis kuidagi alateadlikult leiad selle üles?

  Ma ei tea, kas ma nüüd suutusin end arusaadavatl väljendada, segane jutt vist tuli.

  Like

  1. Jaa need on huvitavad küsimused. Et millal on mis vastuvõtja valmis et mis signaal vastu võtta ja seda siis tähenduslikult tõlgendada. Või mitte.

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s