eksootiline kraam

Täna läksime ja valisime pulmariideid. Sellist asja igapäev teha ei saa. Kuigi, pühapäeval ühes teises poes teeme jälle.
Mõtlesin muidu, et selles blogis mängin mängu, et ma olen hästi anonüümne, aga no ma ikka pean neid pilte võimalikult paljudele inimestele näitama…
Eksootiline kraam siiski.
Üldiselt, sellised kimonod on seljatagant vaatamiseks. Muidugi pandi need mulle lihtsalt üle õla, õigel päeval mässitakse mind enne igasuguste asjade sisse.
Ja vaadake suurt pilti, kui võimalik. Seal on nii palju näha…

Selle sinise laenutamine maksab miljon jeeni ehk üle 130 tuhande krooni. Lae-nu-ta-mi-ne üksi. Tema valmistamine võttis aega 3 aastat.

Need värvilised on peo ajaks, aga valge kimono on tseremooniaks pühamus. Tegelikult võib ka värvilisega pühamusse minna, aga millegipärast kõik valivad ikka valge. Need ei näe fotol suuremad asjad välja, aga tegelikkuses on hullult ilusad kangad. Kui fotosid zuumida saate, zuuuuumige muudkui.
Siin kaks kimonot. Ülemine on kurgedega, alumine kurgede ja sakuraõitega jne. Alumine on 100 protsenti siidist ja minu lemmik, aga ülemine ka kenake.

Need siis valikud pulma. Värvilistest mul on vist lemmik olemas küll, aga tore oleks teada, millist teie soovitaks, kallid raadiokuulajad…

10 thoughts on “eksootiline kraam

 1. Oi kui ilus, oi kui ilus!!!Mulle väga meeldis värvilistest punase ja kuldsega kimono eelviimasel pildil ja esimene kurgedega..oi ja siis veel see, kus on 2 lindu selja peal (4. kimono) :))

  Like

 2. Ossa jutt! See Jaapanis abiellumine ei ole mingi naljaasi. Aga ma tahtsin ka öelda, et see sinine!Jõudu sulle siis! Hoiame pöialt!Katariina

  Like

 3. Maarja, mul tuli niinii heldimus peale… Aga mulle jäid silma hoopis kimonohõlmad – need kaarduvad ees ja taga nagu merineitsil. Seal poes nad kindlasti kiitsid taevani, kui hästi see sinine kimono Su siniste silmadega sobib! Mu lemmik on too kuldkollane, mil seljal vanker pojengikuhjaga.

  Like

 4. Jep mul pole siniseid silmi, mida kiita, aga see-eest on “kullakarva” juuksed… :p “Ma ei saa aru, miks, aga talle sobivad kimonod nii hästi. Aga miks? Aga miks?”

  Like

 5. Tõsi-tõsi, et silmad on rohelised. Mäletan minagi. Pigem vihjasin selle hüüatusega jaapanlaste luuletusele, kuidas juuksed on ikka nii kullakarva ja silmad nii-nii sinised, et sügavale rohelistesse või hallidesse silmadesse vaadates on need jätkuvalt nii-nii sinised.

  Like

 6. See on tõsi, jah – et välismaalase silmad jaapanlase jaoks on automaatselt sinised. Ja kui ma siis peaksingi mainima, et tegelikult minu omad ei ole, siis nad ei oska seda informatsiooni kuidagi seedida. Vähemalt minul on selline mulje jäänud…

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s