astronaut

Marie on nüüd nii küps, et suure osa ajast on ta Luukale paras mängukaaslane. Tihti ei ole ka, muidugi. Varsti neljane suudab 1.5-aastast ikka mitmel kavalal viisil kiusata. Aga ta paneb vastu. Võtab midagi, mida L. armastab, endale, ja siis kihutab – sellisel kiirusel nagu pooleteisene veel ei tohiks – diivanile ja viskub diivaninurka minu selja taha nagu märulifilmis.

Ta jookseb palju, aga viimasel ajal veel rohkem kalpsab. Kalpsab edasi, aga vahepeal proovib külg ees ka kalpsata. Ja no see riuklik särisev sädelev nägu, uskumatu tüüp. Ta on nii ilus ka, lisaks kõigele. Ilus ja metsik.

Täna klikkisin istagrami reelis mingile vaalavideole ja selle taustaks mängis 10 sekundit muusikat, mis mulle meeldis. Lasin Shol kuulata, ta ütles, et see on ju see tiktoki laul. Kohe enam ei meeldinud nii väga.

Kõigest väest püüan tiktokist ja reelidest eemal hoida. Need on lahedad-põnevad-harivad-üllatavad-rõõmustavad kindlasti, seepärast püüangi. Mul on teisigi sõltuvusi teenindada, ei taha tiktoki lisaks. Lugu on muidu “Astronaut In The Ocean”. Kõik niikuinii teavad, ma vabandan, ma ei tea.

See meenutas üks hetk teist lugu, mida ma ka instagramis kohtasin. Kõik teised jälle kindlasti teavad – Cardi B “WAP”. Nägin seda videot, mis levis viipekeele tõlgist ja see… jättis jälje.

Kaks suurt taipamist – esiteks avastasin, et ma saan viipekeelest päris hästi aru! Teiseks, oi ma naiivitar arvasin, et olin seni kuulanud üpris räpaseid laulutekste…

Aga astronaudist rääkides, siis mu lemmik astronaudi-tsitaat on LCD Soundsystemi laulust “Drunk Girls”: armastus on astronaut – ta tuleb tagasi, aga pole iial enam sama.

2 thoughts on “astronaut

  1. Ja täpselt siis kui ma mõtlen, et lemmikblogija ei saa enam rohkem meeldida, toob ta sujuvalt LCD Soundsystemi tsitaadi oma postituse.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s